Velikonoční víkendovka skautů a skautek

VELIKONOČNÍ VÍKENDOVKA

Ve čtvrtek odpoledne jsme se sešli v Jistebnici na náměstí. Bylo vážně jarní počasí- zapadali jsme sněhem. Když dorazila Lůča šli jsme se ubytovat. Vybalili jsme si věci a zatopili.

Podle vzkazu jsme našli dopis, že se ztratila výstavní slepice, a že pomocí vajíček ji musíme najít. Večer jsme byli v casinu. Pak jsme se přesunuli ven do ráje velikonočních zajíčků a hráli maják, kde jsme sbírali vajíčka. A pak to přišlo- TO NECHCEŠ-  kdo nespal, hrál skvělou hru.

V pátek dopoledne bylo naším úkolem vyměnit čokoládové kuře za co nejlepší věc. Po obědě jsme šli na „procházku“ kolem Jistebnice a cestou plnili úkoly. Za každý splněný úkol jsme získali poukazy potřebné na další den. Večer jsme hráli RISKUJ. Za každou špatně zodpovězenou odpověď jsme odevzali fant. Fanty jsme získali zpět, po splněném úkolu, který jsme si vylosovali.

V sobotu ráno přijela Lejla. Dopoledne kluci pletli pomlázky a holky barvily vajíčka. Po obědě následovala šlehačková válka. Přesunuli jsme se na louku ke sv. Máří Magdaléně. Tam jsme se snažili zapamatovat text a donést ho někomu kdo ho zapsal. Mezi tím nás chytali vedoucí a dávali úkoly. Když jsme se vrátili hráli jsme venku s Montem hry. Pak odjela Lejla a my se přesunuli dovnitř, kde jsme hráli na boomwhackers a zpívali divný „písničky“.

V neděli jsme získávali indicie za vajíčka, podle kterých byla šance, že najdeme slepici. Slepici jsme našli, dokonce byly dvě. Nakrmili jsme je a donesli zpátky.Po obědě jsme zabalili, všechno uklidili a jeli domů.

Ps: vážně super víkendovka se super lidma !! :P

                                                                                                          Áhojky Zuzka